• darkblurbg

projectmanagement

Corporatiekracht verzorgt het projectmanagement voor nieuwbouw-, herstructurerings- en renovatieprojecten van initiatief tot oplevering. Door in een project vooraf duidelijke doelstellingen te formuleren en iedere beslissing aan deze doelstellingen te toetsen voldoet het eindresultaat aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Corporatiekracht voert een project in fases uit. Vooraf aan iedere fase wordt aangegeven wat er in de fase gaat gebeuren en wat de risico’s zijn. Na afloop wordt getoetst of de resultaten aan de verwachtingen van de fase en aan de doelstellingen voldoen. Hierdoor kan continu worden bijgestuurd. Door onze resultaat- en oplossingsgerichte aanpak kunnen wij bogen op een indrukwekkend trackrecord van uitgevoerde projecten waar wij in diverse rollen bij betrokken zijn geweest. Uiteenlopend van een kleine renovatie van een monumentaal pand tot grote nieuwbouw- of complexe herstructureringsprojecten. Uiteraard is onze kennis niet beperkt tot woningbouw. Ook met zorg-, multifunctioneel- of zakelijk vastgoed zijn we vertrouwd. Op onze projectenpagina treft u een indruk aan van ons diverse portfolio.

Vastgoedadvies

De passie voor vastgoed binnen Corporatiekracht delen wij graag met onze opdrachtgevers zodat zij in staat zijn om goede en afgewogen keuzes te maken.

Naast een financiële analyse van het vastgoed wordt onderzocht hoe het vastgoed direct en indirect kan bijdragen aan het succes van een onderneming. Of het nu gaat om de ondersteuning bij vastgoedwaardering, de analyse van (vastgelopen) projecten of de implementatie van het DrieKamerModel; we hebben verstand van zaken, werken hard en de aandacht voor u, de klant, staat centraal. Wij willen u met ons vastgoedadvies zoveel mogelijk ontzorgen.

We hebben een aanzienlijke staat van dienst die door de markt wordt onderschreven, maar we onderscheiden ons bij voorkeur door onze bescheidenheid en nuchterheid want het gaat niet om ons maar om de oplossing van uw specifieke vraag.

Interimmanagement

Soms ontstaat de plotselinge noodzaak voor tijdelijke versterking van uw organisatie. Wellicht kan de kennis en ervaring van de adviseurs van Corporatiekracht de ideale oplossing vormen voor de invulling van deze tijdelijke vacature.

Neemt contact op voor de mogelijkheden en de voorwaarden.